Qui ho dinamitza?

Belluguet (mascota de l’hiperactivicat)

En Belluguet és la mascota de l’hiperactivicat! Inquiet i tafaner, ens empeny a treure el nas a tots llocs on podem arribar . Tossut com una mula, ens dóna la força per assolir tots els reptes que ens proposem. Simpàtic i descarat, ens dóna alegria, espontaneïtat i ganes de relacionar-nos amb tothom. I amant de la terra i la cultura, ens ensenya a estimar el que tenim/passa al nostre voltant i a formar-hi part activament.

Alba Irigoyen (comunicadora científica, gestora cultural i educadora)

Aquí la mare que ho va parir! La culpable de la moguda hiperactivicat. Sí, aquesta sóc jo, curiosa, inquieta i hiperactiva de mena! No pots esperar menys d’algú que fa les primeres passes entre Guies del Ocio o d’algú que mareja el primer nòvio amb totes les propostes del Què fem? Però d’on ve tota aquesta dèria? Doncs bé, Ràdio Gràcia va esdevenir la primera llavor del que avui és l’hiperactivicat, on presentava una secció sobre l’activitat cultural local. Val a dir que la Butxaca és i serà la meva agenda de capçalera, no em fico al llit sense fer-hi una ullada del que passarà l’endemà! Però qui de veritat té a veure amb aquestes inquietuds són una mare amb energia Duracell i unes ganes inacabables de seguir aprenent; i un pare-agenda a qui no se li escapa res! Sobretot, un exemple que, des de sempre, m’ha demostrat que no hi ha barrera, ni física ni de cap tipus, que pugui impedir-te arribar allà on vulguis.

Vosaltres (tots els hiperactius i hiperactives que volgueu participar)

hiperactius i hiperactivesEl que identifica l’hiperactivicat és el caràcter obert i participatiu, sou vosaltres. Es construeix gràcies a les diverses propostes que compartiu al grup de l’hiperactivicat al Facebook i als projectes que empenyeu moguts per la vostra passió. Gràcies a molts valents i valentes, ens ho passem pipa no parant quiets! Aquest bloc també és el vostre espai, volem que el feu servir com a finestra per a les vostres experiències, coses que heu gaudit i que voleu explicar a tothom. És tan fàcil com que us poseu en contacte a través del correu noparis@hiperactivicat.info i que ens envieu un escrit (extensió aproximada: una pàgina de word, lletra tamany 12) i una foto (si no és pròpia, aportant la font), el nom amb el que voleu firmar-ho i un enllaç de la vostra pàgina o xarxa on seguir-vos, si en teniu. Només publiquem textos amb un to constructiu, la crítica negativa ens la guardem per la intimitat, perquè el nostre objectiu és engrescar-vos a organitzar més i més mogudes! Volem que sigueu valents i engegueu molts projectes per tenir excuses boniques per sortir de cas… El text pot veure’s sotmès a canvis amb la finalitat de fer-lo amè, comptant sempre amb el vostre vist-i-plau. Les entrades que finalment siguin publicades les trobareu a la categoria d’“Amics hiperactius”. També ens podeu fer arribar fotos, vídeos o enllaços que volgueu que compartim a la pàgina de l’hiperactivicat al Facebook o a altres xarxes que tenim, sempre al vostre nom. L’hiperactivicat és de tothom i totdon!

A continuació, llistat de persones col·laboradores reincidents de l’hiperactivicat (bloc i ràdio):

Deixa un comentari

Tender Calm

Reflexions, ressenyes culturals i somnis d'Albert Navarro Suñé

El Daguerre de Sants

El Daguerre de Sants és un projecte de caire històric i social que permetrà la recuperació de la memòria visual d’una galeria fotogràfica per tal de conèixer el seu passat, present i conservar-lo pel futur.

ANDRONAcultura

Divulgació històrica i cultural

Recreant cruïlles

Fem nostre l'espai públic!!!

hiperactivicat

hiperactivicat - El punt de trobada de la gent que no para!

Cultibar

Información, gastronomía y poesía.

hiperactivicat - El punt de trobada de la gent que no para!

Barcelona gratis

hiperactivicat - El punt de trobada de la gent que no para!

Kèo Nhà Cái – Cập Nhật Thường Xuyên

hiperactivicat - El punt de trobada de la gent que no para!

Shook Down UNDERZINE

hiperactivicat - El punt de trobada de la gent que no para!